2024届衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)1试题

2024届衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)1试题正在持续更新,目前全国100所名校单元测试示范卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024衡水金卷先享题分科综合卷全国二卷
    2、衡水金卷先享题答案2024英语全国一卷
    3、2024衡水金卷先享题分科卷英语二
    4、2024衡水金卷先享题全国卷二
    5、衡水金卷先享题2023-2024高三一轮英语
    6、2024年衡水金卷先享题英语四
    7、2024衡水金卷先享题答案高三一轮英语
    8、2024衡水金卷先享题压轴卷二英语
    9、2024衡水金卷先享题全国二卷b
    10、衡水金卷先享题压轴卷2024英语(二)
讲评三步一体高效训练记well-being."It matters how teens use technology.Using it to talk with friends and family can beanywhePlagood.Getting cyberbullied or accessing harmful contents?Not so much.This study was a step inthe right direction.It looked behind the curtain to see how social media affects teens."MarylarThe best course of action,says Nicholls,would be to get enough sleep and exercise.And if so-Acial media has become a stressor,check it less often,or only connect with people who have a positiveB.impact.c32.How did Russell Viner and Dasha Nicholls carry out their study?D.A.By interviewing students and parents.EB.By studying previous data.1。F.IC.By observing students'behaviour.G.FD.By asking students to fill in questionnaires.答案33.What can be learned from the study?第三部分A.11th-grade boys use social media more than girls.第一节B.Boys are more likely to get cyberbullied than girls.阅读C.The older teenagers get,the more they use social media.I'd pD.62%of 9th graders use social media three or more times a day.disgusting34.What does Yoon Hyung Choi think of the study?yard.A.It's meaningful.We firB.It's unexpected.through ouC.It needs to study the information online.probablyD.It ignores students'interpersonal relationships.Then,35.In which section of a newspaper may this text appear?A.Science.to 48B.Culture.C.Sport.D.Art.【答案与解析】towards it.研究表明,社交媒体应用软件本身并不会对青少年的心理健康造成危害,而是睡眠、锻炼的缺乏和网络霸凌这些and came因素危害青少年心理健康。ground,g32.B根据第2段第2句可知,Russell Viner和Dasha Nicholls的研究是基于以前的研究数据。tle creatur33.C根据第3段第1句可知,该研究发现,随着年龄增长,青少年使用社交媒体的频率也增加了。To be34.A根据第5段最后两句可知,Yoon Hyung Choi认为这项研究朝着正确的方向迈了一步,该研究深入观察了社交I'm also煤体是如何影响青少年的。由此推知,Yoon Hyung Choi认为这项研究是有积极意义的。35.A通读全文可知,本文涉及科学研究,所以文章最有可能来自报纸的科学版块。The第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)of bees,阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。41.A.esHave you ever heard of the pawpaw(番木瓜)?36_Most Americans do not know of the42.A.orgfruit,although it is native to the US.Once,however,it was one of the most popular fruits in North43.A.disAmerica.Happily,some people are trying to return it to its former position in American foods.44.A.raA pawpaw is a tropical-like fruit that grows on trees found all over the eastern US.It's also the45.A.g0largest edible (fruit native to the US.It is similar to a typical mango in size and has a dull46.A.atgreen-colored skin.Most people agree that the pawpaw tastes like a combination of a banana and a47.A.exmango.3748.A.prAt one time,it could be found as far west as Nebraska.38 The fruit has a very short har-49.A.stvest season,from two to three weeks in September and October.50.A.p(39 It requires a very special environment-low,wet areas that sometimes flood.In addi51.A.1o102tion,the fruit is good to eat for only two to three days after harvest.This makes it hard to sell52.A.pi【24新教材DY·英语-R-选择性必修第一册-Y】53.Ah
本文标签: