河北省2023~2024学年度七年级上学期阶段评估(一)[1L R-HEB]英语答案

河北省2023~2024学年度七年级上学期阶段评估(一)[1L R-HEB]英语答案正在持续更新,目前全国100所名校单元测试示范卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2023-2024学年度七年级英语上册河北省期末测试卷
    2、河北省2024至2024学年度七年级
    3、河北省2023-2024学年七年级第一学期期中阶段性检测
    4、2023-2024河北省七年级英语第一学期期末预测卷(一)
    5、河北省2023-2024学年第一学期期中七年级
    6、河北省2023-2024学年第二学期教学质量检测一七年级
    7、河北省2024至2024学年七年级期末考试英语
    8、河北省2023-2024学年度七年级期末检测卷
    9、河北省2023-2024学年七年级期末考试
    10、2023-2024河北省七年级英语下册试卷
big earthquake?The following tips can help you.:者发现屋子里没有WFi的第一感觉是意外。(Once an earthquake happens,don't rush out in a panic if you are at2.C细节题。根据第3段中的“Contact with my friends and family washome.If there is enough time to escape,you must take something such assignificantly reduced to the odd text message here and there."可知,在设pillows or bags on your head to protect yourself from falling objects.If有Wi-Fi的日子里,作者通过短信与朋友和家人联系。not,stay under a strong desk or table.:3.B推断题。根据最后一段中的“As a person,I was more sociable..IThough it's not very often for us to experience a strong earthquake,cooked meals for my friends,and I even tidied up more often.”可知,在we should keep it in mind to always hope for the best and prepare for the没有W-Fi的日子里,作者变得积极起来。worst.4.A主旨题。通读全文可知,文章主要讲述的是去年夏天,作者在法国Unit 5 Into the wild工作时,过了四个月没有Wi-F的日子,在这期间,作者发现自己变得积极起来。故A选项最适合作文章标题。I..【语篇解读】作者是个完美主义者,有时有不切实际的期望,作者决【语篇解读】文章介绍了一些简单而基本的钓鱼技巧。定改变这种状况。本文是作者就此总结的一些建议。:l.E根据上一句“Fishing is a great family sport,and a fun summertime1.F根据空前的perfection dominate my life及下文可知,空格处应说明activity."和下一句“If you have never fished before,.it can seem very具体怎么做,故F项符合语境。complicated.”可知,该空承上启下,故E项符合语境。2.C根据上文内容及空后的“That'sOK.Take a break.”可知,空格处讲2.F根据上一句“Expert's knowledge comes from years of experience.”述要注意休息,故C项符合语境,且C项中的rest与“Take a break.”是以及后文分段陈述钓鱼的技巧可知,该空承接上文,同时也统领下文,故同义复现F项符合语境。3.B根据空前的“Something might be a huge issue for you,but other3.B根据后半句you will need to decide where to go fishing可知,该空和people probably won't notice or care.”可知,有些事对你来说可能是大后半句构成时间的先后关系,故B项符合语境。事,但是其他人可能不注意或不关心。所以说,我们的挣扎其实存在于:4.A根据后半句you probably want to clean the fish,and then store it be我们自己内心,故B项符合语境。fore continuing fishing可知,该空是后半句的条件。本句同时也和下文4.E根据空前及空后内容可知,空格处与上文构成转折关系,故E项符中t的“If you want to release the fish..swim away out of your hands.”合语境,E项中的victories对应下文中的victories。构成行并列关系,故A项符合语境。5.A根据下文中的“You have to keep moving on into the rest of your sto-5.D根据上文以及空格下一句可知,该空既是对上文的总结,也和下一y.”可知,A项符合语境。句构成并列补充关系,故D项符合语境。The deer saw the jackal and the tiger coming together.She again必修第二册raised her voice.She shouted towards her children standing inside thecave."My dear children,I requested my friend,the clever jackal,to cap-Unit 1 Food for thoughtture a tiger for us.Now look the jackal has captured a tiger for us.He hastied the tiger's tail to his tail.This is to prevent the tiger from escaping.【语篇解读】全世界有四个区域的饮食惯是最健康的。You will soon have the tiger for dinner.l.C推断题。根据第1段巾的may be very different,but they are allThe tiger was shocked to hear this and he was sure now the jackalheavy on local and seasonal foods,which include more vegetables andcheated him.So,the tiger decided to escape from the terrible animal stand-seafood and less red meat可知,世界上最健康的饮食有一定的相ing inside his cave.He started running.He forgot about the jackal.He似之处。dragged the jackal over rocks and thorns.In the mad escape the jackal was:2.A推断题。根据第4段中的“The tradition there is to stop eating whencaught between two rocks.The tiger pulled with all his might.His tail gotcut.The jackal was killed in this incident.The tailless tiger ran away toyour stomach feels80 percent full.”可知,吃得很饱在日木被认为是不another part of the forest.The deer and her young ones left the tiger's ca-良的饮食惯。ve.They joined their herd safely.Presence of mind and intelligence can3.B推断题。通读文章后四段可知,作者列举了这些健康饮食中的食save one from dangerous situations物,故本文后四段是通过举例的方式来说明中心观点的。6Unit 6 At one with nature【语篇解读】本文介绍了一部纪录片《街头美食》。I.4.A细节题。根据第1段可知,《街头美食》目的在于和全世界分享我们【语篇解读】去年夏天,作者在法国T作时,过了四个月没有WFi:最爱的小吃摊。的日子,在这期间,作者发现自己变得积极起来。:5.C推断题。根据第4段可推知,作者举这个例子是为了说明卖街头食1.A推断题。根据第1段中的“I wasn't looking forward to it.”可知,作品的人都有自己的故事。23XLJ(新)·英语-WYB-A版-XJC·43·
本文标签: 阶段评估答案