2024届高三青桐鸣10月大联考英语答案正在持续更新,目前全国100所名校单元测试示范卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
1、2024年青桐鸣信息卷三英语
2、青桐鸣2024诊断卷答案
3、青桐鸣2024答案
4、2024年青桐鸣冲刺卷二答案
5、2023-2024青桐鸣联考学校
6、2023-2024青桐鸣10月大联考答案数学
7、2024青桐鸣信息卷答案英语
8、2024青桐鸣冲刺卷二英语
9、英语青桐鸣官网答案2024
10、青桐鸣押题卷2024英语

再也见不到我了)可知,我的昏迷给我的母亲造成了很大的惊吓。故选B项。【28题详解】考查动词词义辨析。句意:我正在逐渐康复。A.growing成长;B.adapting适应;C.recovering康复;D.understanding明白。根据上文我昏倒住院可知,此事过后我的身体逐渐康复。故选C项。【29题详解】考查动词词义辨析。句意:虽然现在,由于我所受的痛苦,我已经停止踢足球了,我当然会怀念我所热爱的足球,但我更爱我的生命。A.sought寻找;B.suffered受苦;C.selected选择;D.achieved达到。根据语境和上下文,作者由于心脏原因必须停止踢球。作者承受心脏病之苦。故选B项。【30题详解】考查名词词义辨析。句意:我感谢那些救了我一命的人,我决心为足球俱乐部和我们的社区做出贡献。A,changes改变;B.promises承诺;C.suggestions建议;D.contributions贡献。根据语境,作者非常感谢救了他的人,所以他决定继续为俱乐部和团体做贡献。故选D项。BThis Monday,Jordan went to buy school uniform with his mom and his brother Blake.They were in the car onthe way back from the shops.Not a(n)31 day.Unexpectedly,a huge flood poured into the area.The water rose high enough to shut off the engine of the car.32,they were trapped in floodwaters.Mom felt terribly scared,and Jordan was 33because hecouldn't swim.An old man tied a rope to his body and jumped into the water.Hopes were growing for the34 of Jordan-the old man was swimming toward him.Instead of 35 the chance,Jordanpushed Blake forward,saying,"Save my brother first."There was no time for36 The old man carried Blake ashore.Then he swam back with the rope tosave the other two.But the weight of two people was too much for the 37.It broke and so did Jordan andhis mother's38 Though they managed to39 a tree for a little while,they finally loosened theirgrp(松手)Jordan is a hero and needs to be4031.A.unusualB.excitingC.peacefulD.cheerful32.A.StrangelyB.AmazinglyC.UnfortunatelyD.Inspiringly33.A.disappointedB.curiousC.movedD.frightened34.A.survivalB.responseC.satisfactionD.appearance35.A.wastingB.catchingC.creatingD.offering36.A.quittingB.lecturingC.arguingD.cheating
本文标签: